PANCAR BORANISI ( BAYBURT )

530091_463255997031587_376628033_n

PANCAR BORANISI ( BAYBURT )

 

MALZEMELER

1/2  kilo pancar

1 kase yogurt

tuz

 

Soganli Yag icin :

2 adet sogan

3 yemek k. tereyagi

2 yemek k. siviyag

 

YAPILISI

Öncelikle pancarlari güzelce yikiyoruz, ve saplarini kesip yaprak kisimlarini cok ince olmayacak sekilde dogruyoruz ve suyunu salip cekene kadar kavuruyoruz. Simdi soganli yag icin sogani iri küp sekli dogruyoruz ve siviyagla kavuruyoruz soganlar pembelesince tereyagi ilave edip ocagin altini kisip yavas yavas rengi degisene kadar kavurun ( dikkat edin cok fazla kurumasin ). Servis yapacaginiz zaman pancari yogurtla karistirip servis tabagina alin ve üzerine soganli yag dökün… Afiyet olsun

Reklamlar

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s