YALANCI KELLE PACA CORBASI

Esim Kelle Paca Corbasi’ni cok sever…onun icin hazir corba alayim bi deneyim dedim… begenmedi :)… ve benim aklimada bu sekilde yapmak geldi ve sonuc muhtesem oldu… simdi favori corbalarim arasina girdi Yalanci Kelle Paca Corbasi… bana özel olan bu corbayi mutlaka deneyin pisman olmayacaksiniz…

 

YALANCI KELLE PACA CORBASI

 

MALZEMELER

1 kase haslanmis didiklenmis kemikli et

1,5-2 lt. haslanmis kemiklerin suyu

1 yumurta sarisi

3 yemek k. yogurt

1 yemek k. un

1 limonun suyu

3 dis sarmisak

1 paket ülker bizim mutfak kelle paca corbasi

 

 

YAPILISI
Et suyuna sarmisagi ezerek ekleyin ve didiklenmis etleride ekleyip kaynatin sonra bir kasede yumurtayi, yogurdu, limonu, unu ve hazir corbayi cirpin ve etsuyundan buna ekleyin sonra bunu tencereye ekleyip cirpin ve 10 dk. kaynatin…üzerine biberli yag gezdirip servis yapin… Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s